Левски се измъчи, но победи Етър Велико Търново с 2:1 в

...
Левски се измъчи, но победи Етър Велико Търново с 2:1 в
Коментари Харесай

Левски се размина с дежавю и стигна до юбилейна победа

 Левски гони юбилейна победа на Герена
Левски се изтеза, само че победи Етър Велико Търново с 2:1 в дуел от 19-ия кръг на Първа лига, игран на стадион " Георги Аспарухов "

Футболистите на треньора Славиша Стоянович стигнаха до поврат в мача, откакто " виолетовите " поведоха още в 7-ата минута, с помощта на Велко Батрович.

Голове на Станислав Костов и Сержиу Буш обаче донесоха триумфа за 26-кратните първенци на България. Така " сините " записаха и юбилейна победа на " Герена " - номер 500 от общо 600 мача в историята на родното състезание.

В края на срещата Левски бе на косъм да получи дежавю от дуела през седмицата против Септември, когато Мирослав Будинов донесе равенството за столичани в добавеното време. Попадението на Иван Петков обаче не беше зачетено, поради нарушаване в офанзива. Решението на съдията Никола Попов бе много противоречиво.

" Сините " се изкачиха до второто място в класирането с актив от 41 точки, с 2 повече от третия ЦСКА, който на следващия ден гостува на Верея. Отборът на Етър пък е 7-и с 28 пункта.

В различен мач, игран по-рано днес Берое още веднъж откри мястото си в Топ 4 в Първа лига, откакто през днешния ден записа минимална победа над Ботев във Враца с 1:0.

Единственото попадение пристигна след доста противоречива дузпа, която бе сполучливо осъществена от Мартин Камбуров, който пък означи своя гол №215 в елита до този миг.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР